Bu topraklardan kazandıklarını bu toprakların insanı ile paylaşan Gündoğdu Vakfı, yine örnek bir desteği ile övgü aldı.
TEŞEKKÜR ETTİLER
Gündoğdu Vakfı tarafından Yüreğir’de bulunan Şehit Mustafa Göksal Anadolu Lisesi’ne robotik kodlama sınıfı yaptırıldı. Okul Müdürü Önder Karakısa ve öğretmen heyeti Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’ya teşekkür ziyaretlerinde bulundular.

DR. GÜNDOĞDU: TRKNOLOJİ ÖNEMLİ
Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, eğitime olan desteklerinin süreceğini ifade ederek teknoloji çağında Robotik kodlamanın çok önemli olduğunu vurguladı.
Dr. Gökhan Gündoğdu, “Eğitime özellikle kız çocuklarımızın eğitimine çok önem veriyoruz. Vakfımız çevresine duyarlı olmayı sürdürecek. Ziyaretimize gelen kıymetli öğretmenlerimize ben teşekkür ederim” dedi.
EĞİTİM
01 Ağustos 2026SPOR
01 Ağustos 2026EĞİTİM
01 Ağustos 2026SPOR
01 Ağustos 2026SPOR
01 Ağustos 2026EĞİTİM
01 Ağustos 2026EĞİTİM
01 Ağustos 2026
1
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
7795 kez okundu
2
Avusturya başbakanı Sebastian Kurz ile ilgili bilinmeyenler
4738 kez okundu
3
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
2932 kez okundu
4
Putin’den Ermenistan’ı yıkan açıklama: Karabağ Azerbaycan’ın ayrılmaz bir parçasıdır!
1924 kez okundu
5
Kıvanç Tatlıtuğ’dan evliliğine dair çok çarpıcı röportaj.
1829 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.