ANKARA – BHA
Ay sonuna kadar ise ülke genelinde sıcaklıkların yeniden yükselmesi bekleniyor.
Marmara ve Ege bölgelerinde havanın az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor. İstanbul’da sıcaklığın 31, İzmir’de 34, Bursa’da ise 33 derece civarında olması tahmin ediliyor.
İç Anadolu’da parçalı ve az bulutlu hava hakim olacak. Ankara’da sıcaklığın bugün 31-32 derece seviyelerinde seyretmesi bekleniyor.
Doğu Karadeniz’in kıyı ve iç kesimlerinde yerel sağanak yağışlar görülürken, Akdeniz’in Toroslar mevkii ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda kısa süreli gök gürültülü sağanak geçişleri yaşanacak.
Güncel ve resmi hava tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayımladığı veriler üzerinden takip edilebilecek.
EĞİTİM
21 Ağustos 2026SPOR
21 Ağustos 2026EĞİTİM
21 Ağustos 2026SPOR
21 Ağustos 2026SPOR
21 Ağustos 2026EĞİTİM
21 Ağustos 2026EĞİTİM
21 Ağustos 2026
1
Tüm Medya Mensupları Derneği’ne İçişleri Bakanlığından Proje Desteği
1490 kez okundu
2
Çukurova Ankaralılar Derneği Kahvaltı da Buluştu
1020 kez okundu
3
ÇÜ’de Çölyak Günü Farkındalık Etkinliği Düzenlendi
953 kez okundu
4
“Amacımız; şehrimizde ve mahallelerimizde huzuru, güvenliği, mutluluğu temin etmek”
753 kez okundu
5
Adana’daki sahipsiz hayvanlar barınaklara alınmak üzere toplatılıyor
749 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.