Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde bu yıl 2’ncisi düzenlenen Kuru Fasulye Festivali, 2-3 Eylül tarihlerinde gerçekleştirildi. Festivalin son gününde Türk Halk Müziği sanatçısı, besteci ve söz yazarı Yudum Tatar konser verdi. Konser sırasında vatandaşlarla sohbet eden Yudum, belediye başkanı adayı olacağını söyledi.

“BURAYA ADAY OLUYORUM”
Tufanbeyli Belediye Başkanı Avukat Remzi Ergü’den beste aldığını ve çok beğendiğini belirten Yudum, “Belediye başkanınızı biliyorsunuz. Zamanında avukat olmuş, ayrıca da bir besteler yapıyor. Aklınız hayaliniz durur. Öyle bir beste yazıp bestelemiş ki duyar duymaz sahiplendim onu ve şu anda aranjeleri başlıyor. Kendi kendime dedim, madem sen bizim mesleğe el attın, ben de buraya belediye başkanı adayıyım. Ben de buraya aday oluyorum. Bizim meslek elden gidiyor” dedi.

ERGÜ: HALK SEÇERSE BAŞKAN DA OLURSUNUZ
Daha sonra sahneye çıkan Başkan Remzi Ergü, “Eğer halk seçerse Yudum Hanım başkan da olursunuz” dedi. Sanatçı Yudum ve Başkan Ergü konuşmaların ardından sahnede konser verdi. Konser sonunda Başkan Ergü, sanatçıya yöreye ait kuru fasulye, çiçek ve kilim hediye etti.


EĞİTİM
31 Temmuz 2026SPOR
31 Temmuz 2026EĞİTİM
31 Temmuz 2026SPOR
31 Temmuz 2026SPOR
31 Temmuz 2026EĞİTİM
31 Temmuz 2026EĞİTİM
31 Temmuz 2026
1
Tüm Medya Mensupları Derneği’ne İçişleri Bakanlığından Proje Desteği
1475 kez okundu
2
Çukurova Ankaralılar Derneği Kahvaltı da Buluştu
1011 kez okundu
3
ÇÜ’de Çölyak Günü Farkındalık Etkinliği Düzenlendi
938 kez okundu
4
“Amacımız; şehrimizde ve mahallelerimizde huzuru, güvenliği, mutluluğu temin etmek”
745 kez okundu
5
Adana’daki sahipsiz hayvanlar barınaklara alınmak üzere toplatılıyor
742 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.