Ceyhan Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri ilçe genelinde bulunan mahallelerde katı atıkları temizliyor ve özel solüsyonlu ilaçlarla Ceyhan’ı dip bucak temizliyor. Ekiplerin özverili çalışmaları devam ederken diğer yandan kırsalda bulunan mahalleri de ihmal etmeyen ekipler çalışmalarını devam ettiriyor. Her mahalle eşit hizmeti hak ediyor diyen Başkan Erdem; ” Tek hedefimiz temiz bir çevre sağlamaktır” dedi.
Başkan Erdem; ” Yapacak olduğumuz tüm çalışmalar Ceyhan için”
Ceyhan genelinde çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “İlçemiz genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ceyhan güzelleşmeye devam edecek biz burada olduğumuz sürece vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. Temiz bir çevre sağlamak tek hedefimiz, tüm icraatlarımızı ekiplerimiz ile birlikte devam ettiriyoruz. Yapacak olduğumuz tüm çalışmalar Ceyhan için” ifadelerini kullandı.
EĞİTİM
21 Temmuz 2026SPOR
21 Temmuz 2026EĞİTİM
21 Temmuz 2026SPOR
21 Temmuz 2026SPOR
21 Temmuz 2026EĞİTİM
21 Temmuz 2026EĞİTİM
21 Temmuz 2026
1
Tüm Medya Mensupları Derneği’ne İçişleri Bakanlığından Proje Desteği
1471 kez okundu
2
Çukurova Ankaralılar Derneği Kahvaltı da Buluştu
1000 kez okundu
3
ÇÜ’de Çölyak Günü Farkındalık Etkinliği Düzenlendi
934 kez okundu
4
“Amacımız; şehrimizde ve mahallelerimizde huzuru, güvenliği, mutluluğu temin etmek”
742 kez okundu
5
Adana’daki sahipsiz hayvanlar barınaklara alınmak üzere toplatılıyor
739 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.