
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Yerlikaya’nın mesajı telsizlerden personele okundu.
Mesajında, “Sizler, vatan toprağının her karışında can ve mal emniyetinin teminatı, suça ve suçluya asla geçit vermeyen yiğitlerimizsiniz.” ifadesini kullanan Yerlikaya, gösterdikleri üstün vazife, anlayış, fedakarlık ve gayretli çalışmaları nedeniyle teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
Yeni yılın, Türkiye’ye, millete ve tüm insanlığa, barış, huzur ve esenlikler getirmesini temenni eden Yerlikaya, şunları kaydetti:
“Sizlere, aileniz, meslektaşlarınız ve sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmenizi diliyorum. Ülkemizin ve vatandaşımızın huzur ve esenliği için bu gece görev başındaki bütün arkadaşlarımıza hayırlı nöbetler ve kolaylıklar diliyorum.”
EĞİTİM
28 Temmuz 2026SPOR
28 Temmuz 2026EĞİTİM
28 Temmuz 2026SPOR
28 Temmuz 2026SPOR
28 Temmuz 2026EĞİTİM
28 Temmuz 2026EĞİTİM
28 Temmuz 2026
1
Tüm Medya Mensupları Derneği’ne İçişleri Bakanlığından Proje Desteği
1474 kez okundu
2
Bereket Dünyanın Dört Bir Yanına Yayılacak
1128 kez okundu
3
Ramazan Saygılı: “Kurbanın Bereketi Milyonların Sofrasına Ulaşacak”
740 kez okundu
4
Diyarbakır Milletvekili Ataman’dan katil Netanyahu’ya sert tepki: Kudüs’ü yeniden fethettirirsiniz
423 kez okundu
5
Ramazan Saygılı “Her Açılan Su Kuyusu Binlerce Hayata Umut Oluyor”
382 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.