Adana’nın Tufanbeyli ilçe Kaymakamı Ömer Sevgili, pandemiden etkilenen esnafa, pazarcıya ve servis sürücülerine ayda bin lira, işçilere 800 lira destek verileceğini söyledi.
Adana’nın Tufanbeyli ilçe Kaymakamı Ömer Sevgili, pandemiden etkilenen esnafa, pazarcıya ve servis sürücülerine ayda bin lira, işçilere 800 lira destek verileceğini söyledi. Sevgili, pandemi süreci kapsamında getirilen kısıtlamalar kapsamında doğrudan etkilenen ve belli bir ekonomik düzeyin altında geliri olan vatandaşların zor durumda kalmaması için her ay destek vereceklerini ifade etti. Sevgili, bu kapsamda yardımların şöyle olacağını duyurdu: “İşyeri kapanan kahvehane, kafe, bilardo salonu, internet kafe gibi işyeri sahiplerine, okullarımıza ara verilmesi sebebiyle okul servis şoförlerine, işyeri olmayıp daha önce İlçe merkezindeki pazarda araçlarıyla seyyar olarak satış yapan satıcılarımıza biner lira, lokantalarımıza yönelik kısıtlama kapsamında işlerini kaybeden veya ücretinde azalma meydana gelen çalışanlara 400 veya 800’er lira destek verilecek.” Kaymakam Sevgili ayrıca gözden kaçan kişi ve kişiler olması halinde mutlaka kaymakamlığa ulaşmalarını istedi. Sevgili bu dönemde herkesin yardımına koşacaklarını söyledi.
EĞİTİM
13 Temmuz 2026SPOR
13 Temmuz 2026EĞİTİM
13 Temmuz 2026SPOR
13 Temmuz 2026SPOR
13 Temmuz 2026EĞİTİM
13 Temmuz 2026EĞİTİM
13 Temmuz 2026
1
Tüm Medya Mensupları Derneği’ne İçişleri Bakanlığından Proje Desteği
1466 kez okundu
2
Çukurova Ankaralılar Derneği Kahvaltı da Buluştu
998 kez okundu
3
ÇÜ’de Çölyak Günü Farkındalık Etkinliği Düzenlendi
933 kez okundu
4
“Amacımız; şehrimizde ve mahallelerimizde huzuru, güvenliği, mutluluğu temin etmek”
740 kez okundu
5
Adana’daki sahipsiz hayvanlar barınaklara alınmak üzere toplatılıyor
733 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.