İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, “İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan kıymetli çalışma arkadaşlarımızı ziyaret ederek yeni yıllarını kutladım.

Sağlık hizmetlerimizin her kademesinde büyük bir özveriyle görev yapan tüm personelimize emekleri için teşekkür ediyor, yeni yılın sağlık, huzur ve başarı getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

7/24 HİZMETTEYİZ
İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, sağlık alanında sadece Adana’ya değil bölge illeri, Ortadoğu ülkeleri ve çeşitli ülkelerden gelen insanlara hizmet verildiğini vurgulayıp, “Tüm amacımız insanlarımızı sağlığına kavuşturmak. Bunun için vefakarca hizmet eden sağlık personelimiz var ve yeni bir yıla girerken yine 7/24 çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

EĞİTİM
11 Ağustos 2026SPOR
11 Ağustos 2026EĞİTİM
11 Ağustos 2026SPOR
11 Ağustos 2026SPOR
11 Ağustos 2026EĞİTİM
11 Ağustos 2026EĞİTİM
11 Ağustos 2026
1
Süt ürünleri ile başınız dertte mi? Laktoz İntoleransına sahip olabilirsiniz!
1161 kez okundu
2
Adana’daki sahipsiz hayvanlar barınaklara alınmak üzere toplatılıyor
747 kez okundu
3
Ramazan Saygılı: “Kurbanın Bereketi Milyonların Sofrasına Ulaşacak”
745 kez okundu
4
Adana’da sivil toplum ve eğitim camiası iftar sofrasında buluştu
707 kez okundu
5
Akkan: “Bayramlar Paylaştıkça Güzel”
675 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.