KOSGEB destekleri, KOBİ’lerin finansmana erişiminin kolaylaştırılması amacıyla teminatlı veya teminat alınmaksızın verilebilecek.
Karar Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
KOBİLER RAHATLAYACAK ADIM
Buna göre, KOSGEB’in geri ödemeli olarak sağlanacak destekleriyle erken ödemeleri, İcra Komitesi tarafından belirlenen usul ve esaslar doğrultusunda teminatlı veya teminat alınmaksızın verilebilecek. Böylelikle KOBİ’lerin finansmana erişimi kolaylaştırılmış olacak.
TSE ÜYELERİNE HUZUR HAKKI
Ayrıca, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından hazırlanan standartları kabul eden Teknik Kurul üyelerine ayda 2’den fazla, yönetim kurulu başkan ve üyelerine de ayda 3’ten fazla olmamak üzere her bir toplantı için huzur hakkı ödenecek.
TSE’de özel bilgi ve uzmanlık gerektiren işler, ilgili mevzuat kapsamında vekalet veya istisna sözleşmesiyle danışman ve uzmanlara gördürülebilecek.
Kaynak : AA
EĞİTİM
13 Temmuz 2026SPOR
13 Temmuz 2026EĞİTİM
13 Temmuz 2026SPOR
13 Temmuz 2026SPOR
13 Temmuz 2026EĞİTİM
13 Temmuz 2026EĞİTİM
13 Temmuz 2026
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
63473 kez okundu
2
HSBC, havacılık hisselerini mercek altına aldı
1783 kez okundu
3
Sütcü “Teorik Bilgi, Sahada Güçlenir”
722 kez okundu
4
ADANA DA YENİ DÖNEM ADANA TARIM PLATFORMU KURULDU
682 kez okundu
5
Mavinet Baskı: Aracınıza Özel Plakalıklarla Tarzınızı Yansıtın
625 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.