DOLAR 47,1870 0.04%
EURO 54,0121 0.05%
ALTIN 6.075,60-0,29
BITCOIN 3009141-1.29678%
Ankara
27°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Emre Gönlüşen adı Yüreğir’de yaşatılacak!

Emre Gönlüşen adı Yüreğir’de yaşatılacak!

ABONE OL
5 Ocak 2021 11:16
Emre Gönlüşen adı Yüreğir’de yaşatılacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden spor spikeri Emre Gönlüşen’in adının ilçede yapımı devam eden spor tesislerinden birine verileceğini açıkladı.
Amansız hastalık nedeniyle genç yaşta hayatını kaybeden sevilen spor spikeri Emre Gönlüşen’in adı Yüreğir’de yaşayacak.
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin geleneksel ‘Basın Özendirme Yarışması’nda bu yıl ‘Emre Gönlüşen Özel Ödülü Gazeteci Serkan

Cemiyet Başkanı Cafer Esendemir’in de katıldığı törenle ödülünü Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in elinden alan Şenyürek, “Hayatım boyunca aldığım en anlamlı ödül oldu. Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Serkan Şenyürek’i tebrik eden Başkan Kocaispir, Emre Gönlüşen isminin Yüreğir’de çalışmaları devam eden 10 spor tesisinden birine verilerek yaşatılacağını açıkladı.
22 Ekim 1978’de Adana’da dünyaya gelen ve kariyerinde kurgu, montaj, haber spikerliği, komedi gibi çeşitli programlara imza atan, TV8, DSpor, Telesport, NTV Spor ve Bein Sports’da yaptığı spor programları ile Adana’yı başarıyla temsil eden Emre Gönlüşen, geçtiğimiz yıl yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle hayata gözlerini yummuş, Gönlüşen’in erken vedası sevenlerini yasa boğmuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.