ŞAHİN ÇETİN ; ‘’BİZE VATAN LAZIM’’

Kültür Sanat - 27 Ocak 2021 20:35

Ak Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin , Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri ve Malulleri Derneği Başkanı Emine Bilgen’i ziyaret etti.
Ak Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, vatana canlarını feda eden şehitlerin ailelerini ve uzuvlarını kaybeden gazileri, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ederek sohbet etti.


Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri ve Malulleri Derneği Başkanı Emine Bilgen ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Başkan Şahin Çetin, “Şehitlerimiz olmasa biz bugün burada rahat bir şekilde oturamayız. Şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu vatan toprağında onların sayesinde yaşıyoruz. Eğer minarelerde ezanımız okunmasa ve bayrağımız göklerde dalgalanmasa zenginde olsak fakirde olsak bir önemi yok. Şehitlik çok yüce bir mertebe, Peygamberlikten sonra en büyük mertebedir. Cenab-ı hakta bu yüce makamı herkese nasip etmiyor. Şehit anne ve babası,eşi olmakta herkese nasip olmuyor. Bu da şerefli bir makam. Şehit yakınlarımız bizlere şehitlerimizin emaneti…Bizler buraya sizlerin duası için geldik. Allah hepinizden razı olsun. Hepinizin ellerinden öpüyorum.” dedi.


Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri ve Malulleri Derneği Başkanı Emine Bilgen, Ak Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin’in sadece seçim zamanında değil her zaman kendilerini ziyarete edip dertlerini dinlediğini belirterek, “Başkanımız sağ olsun bizlere her zaman yardımcı oluyor. Bizlere her zaman değer vermiştir. Bizde kendisinin bu yaklaşımından ve bizlere vermiş olduğu değerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

BENZER HABERLER