Öğretmenler Korosu’ndan ‘Muhteşem’ konser

Kültür Sanat - 26 Kasım 2021 13:15

Türkiye’de bir ilke imza atarak aynı isimle ve kurucu Şef ile 39 yılı geride bırakan Adana Öğretmenler Korosu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Büyükşehir belediyesi Tiyatro salonunda unutulmaz bir konsere imza attı.

KENT PROTOKOLÜ İZLEDİ

Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği’nin seçkin eserlerinin seslendirildiği konser yaklaşık 2 saat sürdü. Konser’e kent protokolünün yanı sıra, Çukurova Üniversitesi’nden Dekan ve öğretim üyeleri, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  Cafer Esendemir’in yanı sıra çok sayıda müziksever katıldı.

ÖĞRETMENLER KOROSU 40. YILINA HAZIRLANIYOR

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla konsere ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen emekli müzik öğretmeni, Şef Faik Kasap, aynı isim ve kurucu Şef ile 39 yılı geride bıraktıklarını hatırlattı, 40. yıla özel hazırlık yaptıklarını ifade etti. Şef Faik Kasapoğlu, “Adana Öğretmenler Korosu olarak verdiğimiz tüm konserlere kent idarecilerinin ve halkımızın gösterdiği yakın ilgi ve alaka bizleri ziyadesi ile çok mutlu ediyor. Öğretmenler koromuzun 40’ncı yılı kutlamaları ile vereceğimizi konserin hazırlıklarına şimdiden başladık” diye konuştu.

BENZER HABERLER