Gündoğdu Vakfı’na Külliyeden davet

Eğitim - 12 Mayıs 2022 13:04

Vakıflar Haftası kutlamaları ülkemizin dört bir yanında sürerken Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Gündoğdu Vakfı’nı misafir etti. Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “Bu topraklardan kazandıklarımızı bu toprakların insanı ile paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Vakıflar Haftası etkinliğinde son 20 yılda 6 buçuk milyar liralık bir kaynakla 5 bin 670 vakıf varlığının restorasyonunun gerçekleştirildiğini söyledi. Türkiye’de vakıf kurma geleneğinin halen devam etmesinden memnuniyet duyduklarını belirten Oktay, bu vakıfların, kavramın sadece lafzına değil, ruhuna da uygun şekilde faaliyet göstermelerinin önemli olduğunu anlattı. Etkinlikte Gündoğdu Vakfı Mütevelli heyetinden Diren Özgül ve Mustafa Günay’da bulundu.

DR. GÖKHAN GÜNDOĞDU: PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “Medeniyetimizdeki sosyal dayanışma ruhunun müesseseleşmiş hali olan vakıflarımız, toplumun maddi manevi gücünü diğerkâm bir anlayışla ihtiyacı olanların hizmetine sunan hayır ve hizmet kurumlarıdır. Gündoğdu Vakfı olarak paylaşmaya devam edeceğiz. Vakıflar Haftamız kutlu olsun” dedi.

BENZER HABERLER