Gülaçtı Kanaat Önderleriyle Buluştu!

Siyaset - 22 Şubat 2024 19:00

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, kanaat önderleriyle bir araya geldiği toplantıda 31 Mart seçimlerini ezici bir çoğunlukla kazanacaklarını vurguladı.

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir’in de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Gülaçtı, “Aralarında kanaat önderlerinin de bulunduğu kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Cumhur İttifakı’mızda olan belediyeleri tekrar ezici çoğunlukla kazanmanın yanı sıra, muhalefetin elindeki belediyelerimizi de gerçek belediyecilikle buluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir de Adana’yı ak belediyecilikle tanıştırmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, “Yüreğir’de kazandığımız deneyimi ve yaptığımız başarılı çalışmaları büyükşehir için de gerçekleştirmeye geliyoruz. Bu seçimi açık ara kazanacağımıza inanıyoruz. Adana genelindeki tüm başkan adaylarımızın bu konuda iddialı olduğunu biliyorum. El ele omuz omuza vererek Adana’yı ak belediyecilikle buluşturacağız. Bu konuda kararlıyız” dedi.

BENZER HABERLER