Bu gülüşler soldu! Şampiyon ikizler ve ailesi toprağa verildi…

Genel - 8 Şubat 2023 22:31

Çukurova bölgesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki 7 katlı Saim Bey Apartmanı’nda yaşayan Avukat Uğur Uçurum (43), eşi Gökçe Köse Uçurum (42) ve Yağız (10) ile Yağım (10) Pazarcik’ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremde çöken binanın altında kaldı. Kurtarma çalışmaları sırasında baba, anne ve ikizlerin cansız bedenlerinin çıkarılarak cenazeleri yakınlarına teslim edildi.

Uçurum fertleri dua ve gözyaşları arasında toprağa verildi.  Türkiye Tenis Federasyonu, Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü sporcuları Yağız ve Yağmur ile babaları Uğur ve anneleri Gökçe Uçurum’un, Kahramanmaraş merkezli depremlerde vefat ettiklerini bildirdi.

ANNE-BABA VE ÇOCUKLARI YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİLER

Federasyondan yapılan açıklamada, “Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübünden lisanslı sporcularımız Yağız Uçurum, Yağmur Uçurum ve babaları Uğur Uçurum ile anneleri Gökçe Uçurum’un Adana’da meydana gelen deprem felaketinde hayatlarını kaybettiklerini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Değerli sporcularımız ve kıymetli anne ve babalarına Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabır, tüm tenis camiamıza başsağlığı dileriz.” ifadeleri kullanıldı. Uçurum fertleri  Kabasakal mezarlığında dua ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

BENZER HABERLER