Biz De Varız Derneği Öğretmenlerle Buluştu

Kültür Sanat - 28 Kasım 2023 14:32

Biz De Varız Destekleme Derneği Başkanı Tanır Emre Üzelgeçici ve Yönetim Kurulu üyelerinin okul ziyaretleri devam ediyor.

Biz De Varız Destekleme Derneği Başkanı Tanır Emre Üzelgeçici ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları Adana Kampüsünü ziyaret etti. Dernek yönetimini kabul eden kampüs müdürü Abdülaziz Birbiçer ve öğretmenler duygusal anlar yaşadı.

Ziyarete Başkan Üzelgeçici’nin yanısıra Yönetim Kurulu Üyeleri, Murat Aravi, Şebnem Akalın Otay, Elif Doğruyol, Selehattin Yakın, Sedef Özşen Geçmiş Dönem Dernek Başkanı Birgül Altay da katıldı.

ÇİÇEK VERDİLER

24 Kasım Öğretmenler Günü Adana’da büyük bir coşkuyla kutlandı. Bu kapsamda sivil toplum kuruluşları da okulları ziyaret ederek, öğretmenlerin sevinçlerini paylaştılar.

Tanır Emre Üzelgeçici başkanlığındaki Biz De Varız Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla MBA Okulları Adana Kampüs’ünü ziyaret ederek Kampüs Müdürü Abdülaziz Birbiçer ve öğretmenler ile bir araya gelip çikolata ile çiçek takdim etti.

ÖĞRENCİLERİNİZ ŞANSLI

Öğretmenlerin 24 Kasım sevincini paylaşan Başkan Üzelgeçici, “Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi, eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi gerekmektedir. Öğretmenlik mesleği karşılıklı özveri gerektiren, sabırlı, saygılı, gücünü sevgiden alan bir meslek ve öğrencileriniz gerçekten çok şanslı. Kampüsün kapısından içeriye girdiğimiz andan itibaren yüksek enerjiniz hissediliyor. Çocukların güler yüzlü, enerjisi yüksek, pırıl pırıl bir yöneticileri var, bu büyük şans” dedi.

BİZİ MUTLU ETTİNİZ

Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren kampüs müdürü Abdülaziz Birbiçer, “Bizleri gerçekten çok mutlu ettiniz.  Adana’ya doğru yollardan giriş yapmak istiyoruz. Biz De Varız Destekleme Derneğinin Eylül ayında yapmış olduğu ‘Özel Çocuklar İçin Yaz Kampı’ düşüncesi çok değerli ve güzeldi. Ben kendi kendime ‘doğru yerdeyim’ dedim. Yani iyi olan, güzel olan, faydalı olan ne varsa biz talibiz. Doğru adresleri bulmak ve doğru adreslerle ilerlemek adına güzel hamlelerimiz oluyor. Gerçekten de bu hedefte ilerlemek istiyoruz. Bu sene 3. Düzenleniyor ve geleneksel bir hale geliyor sanıyorum. Önümüzdeki dönemde bu projenin içerisinde daha fazla olmak isteriz” ifadelerini kullandı.

PROJELERİMİZ VAR

Çocuklara yönelik birçok proje üzerinde çalıştıklarını dile getiren Başkan Üzelgeçici, “Derneğimiz içerisinde birbirinden kıymetli üyelerimiz mevcut. Üyelerimizle de istişare ettiğimiz ve üzerinde çalıştığımız, ses getireceğine inandığım projelerimiz var” diye konuştu.

BENZER HABERLER