AHMET FATİH ÇİÇEK’TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Gündem - 12 Mayıs 2021 14:57

Garden Koala Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Fatih Çiçek Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Garden Koala Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Fatih Çiçek mesajında, ‘’Toplumsal yaşantımızda büyük anlam ve değeri olan bir Ramazan Bayramına daha milletçe ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Küresel koronavirüs salgınının gölgesinde doya doya yaşayamasakta, bayramlarımız milletçe birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, pekiştiği, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi insanı mutlu eden, huzur veren değerlerin içtenlikle yaşandığı müstesna günlerimizdir.

Unutmamalıyız ki; bu güzel bayramı, bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum. En değerli varlıklarını bu vatan için feda eden şehitlerimizin aileleri, hepimize emanet ve başımızın tacıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Ailem ve çalışma arkadaşlarım başta olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor, bayramı sağlık, huzur ve afiyet içerisinde geçirmelerini temenni ediyor sevgi ve saygılar sunuyorum.’’dedi.

BENZER HABERLER